Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Наскоро разглеждах няколко игри през телефона и забелязах, че една от тях изглеждаше много по-удобна на малък екран. Това ме накара да се замисля дали мобилната версия изобщо влияе върху избора ви. Вие обръщате ли внимание на това?
Определено ми прави впечатление, особено когато интерфейсът е добре подреден. Ако бутоните са малки или трябва постоянно да увеличавам екрана, просто ми е неудобно. Иначе самата игра може да е напълно интересна.
Удобството също е важно за мен, но не е единственият критерий. Обикновено първо преценявам механиките и правилата, а след това гледам как изглежда играта на телефон. За да сравните различни игри, можете да разгледате каталога на https://mrbit.bg/bg/games/providers/7777gaming това улеснява оценката на разнообразието от стилове и функции. Според мен качествената мобилна версия просто прави навигацията и самия геймплей много по-удобни. Особено обръщам внимание на това дали бутоните са добре разположени и дали основната информация се вижда ясно на по-малък екран.