-
AuthorPosts
-
alikgramardGuestPředstavte si situaci, kdy se snažíte spojit s rodinou přes videohovor, ale obraz je rozmazaný a zvuk špatný. Zrovna jsem takovou situaci zažil a uvědomil jsem si, že moje webkamera už má to nejlepší za sebou. S tím souvisí moje otázka: Jaké máte zkušenosti s webkamerami s rozlišením HD 720p pro běžné použití, jako jsou videohovory nebo občasné streamování? Je toto rozlišení podle vás dostačující pro kvalitní přenos obrazu?
fihaf95326GuestJá jsem podobné dilema řešil nedávno, když jsem sháněl novou webkameru. Nakonec jsem se rozhodl pro model s rozlišením HD 720p a musím říct, že pro mé potřeby je to zcela dostačující. Kamery s rozlišením HD 720p jsou obvykle cenově dostupné a nabízejí ostrý obraz. Narazil jsem na https://cs.manual.ly/logitech/logitech-hd-c310/navod , kde se řeší právě webkamera s rozlišením HD 720p, která má pevné zaostření a integrovaný mikrofon. Pro videokonference a online schůzky je obraz z takové kamery naprosto v pořádku.
garoldfilcGuestDostupnost webkamer s rozlišením HD 720p na trhu je značná a pro většinu uživatelů představuje dobrou rovnováhu mezi cenou a kvalitou. Je zřejmé, že pro profesionální streamování nebo tvorbu obsahu mohou být preferovány vyšší rozlišení, ale pro každodenní komunikaci je HD 720p často více než dostačující. Pevné zaostření a integrovaný mikrofon, jaké se často u těchto modelů objevují, dodávají další praktickou hodnotu.
-
AuthorPosts
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)